Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

DE SURF BOARDBAG, HÉT ESSENTIËLE ITEM VAN JE REIS

  • Geplaatst op
  • Door Cher Osinga
  • 0
DE SURF BOARDBAG, HÉT ESSENTIËLE ITEM VAN JE REIS

Een (kite)surfer reist ongetwijfeld en het liefst zoveel mogelijk. Of je nu naar je favoriete spot gaat in het buitenland, naar de Nederlandse kust of naar één van de kitesurfspots in Friesland. Een boardbag, boardsock of travel bag is een essentieel item. Waarom?

DE SURF BOARDBAG, HÉT ESSENTIËLE ITEM VAN JE REIS.

Je wil natuurlijk je kitegear meenemen op vakantie en je gear netjes bewaren zodat het materiaal geen onnodige beschadigingen oploopt.

Een (kite)surfer reist ongetwijfeld en het liefst zoveel mogelijk. Of je nu naar je favoriete spot gaat in het buitenland, naar de Nederlandse kust of naar één van de kitesurfspots in Friesland. Een boardbag, boardsock of travel bag is een essentieel item. Waarom? Het beschermd je gear tegen schade tijdens het reizen, je auto wordt geen zandbak & je bent ineens super organized. 

Jij denkt nu natuurlijk, DIT WIL IK! Voordat je een boardbag, boardsock of travelbag gaat kopen is het goed om te bepalen welk type kitebag het beste bij jou past en welk formaat je nodig hebt. De ene bag is bedoelt om te reizen en de andere om je spullen eenvoudig en efficiënt mee te nemen.

Twintip kiteboard bags

De boardbags voor twintip kiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 135cm tot en met 250cm Deze boarbags zijn vaak 45cm tot 55cm breed zodat het board, je pads en handle er zonder enige moeite inpassen. Wanneer je liever een bredere bag wil, kijk dan naar een boardbag voor surfboards. De bags zijn verkrijgbaar van simpele “day-to-day use” die handig zijn om je board mee te nemen op de fiets of auto tot de grootste travelbags voor verre vlieg reizen. 


Boardbags voor surfboards

De boardbags voor surfboards, directionals of straplessbaords zijn vaak groter dan die voor twintip kiteboards. De surfboard boardbags zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je hebt ze al vanaf size 5’0” voor o.a stubby surfboards tot size 10” voor de langste boards, je hebt dan zelfs nog genoeg ruimte voor al je andere kitesurf gear. Je hebt surfboardbags waar een enkel board in past die handig zijn voor reizen of voor bescherming van en naar de surfspot. Wij hebben ook boardbags waar tot 5 surfboards in meekunnen, handig voor als je keuze stress wilt voorkomen.

Travelbag

De naam zegt het eigenlijk al travelbags zijn boardbags speciaal gemaakt voor surf reizen. Voorkom onnodig gesjouw, de travelboardbags hebben in de meeste gevallen wieltjes, verschillende handvaten en hengsels waardoor het meenemen van je gear alleen nog maar makkelijker wordt. Ze hebben een dikkere bescherming rondom, want laten we nou eerlijk zijn het is een ware nachtmerrie hoe er met de boardbags wordt omgegaan op de luchthavens. Deze dikke bescherming geeft je gear zeker meer bescherming en kan het tegen een stootje.

Uiteraard hebben wij bij Core n More een ruim assortiment boardbags, boardsocks en travelbags van Core, ION, Prolimit, Ride Engine, Mystic & Carved Mocht je er niet uitkomen stuur ons dan een mailtje met je vraag of bel ons!

Bekijk hier ons assortiment boardbags, boardsocks & travelbags 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit