Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

€249,00 €186,75
Toevoegen aan winkelwagen

Duotone Entity Ergo 2023

Duotone Entity Ergo 2023
Duotone Entity Ergo 2023
Duotone Entity Ergo 2023
Duotone Entity Ergo 2023
Duotone Entity Ergo 2023
€249,00 €186,75 Incl. btw
Tijdelijk niet voorradig. Bel ons!
EAN Code:
9010583130705
SKU:
44230-3311

De revolutionaire Entity Ergo Binding van 2023 zet de nieuwe maatstaf op het gebied van duurzaamheid, ergonomie, veiligheid en comfort. Lees meer..

  • Snelle levering

    Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies

    Van onze gepassioneerde specialisten
  • De beste service

    Heb je een vraag of hulp nodig? Bel of mail ons!
  • Klanttevredenheid

    We zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Informatie

Duotone Entity Ergo 2023 Bindings

De nieuwe Entity Ergo bindingen van Duotone hebben een op maat gemaakt bindsysteem met een perfecte pasvorm voor je voet! 

Het geheel nieuwe ontwerp van de strap houdt je voeten op de juiste plaats en het nieuwe, met glasvezel versterkte systeem, houdt de gesloten. Het ergonomische pad in combinatie met het voetbed bij de tenen is de garantie voor altijd de juiste grip en een optimale drukverdeling van de voetzool met maximaal comfort. De nieuwe Entity Bindingen geven verlichting bij overbelasting van de zenuwen en voorkomt vermoeidheid en kramp in je voeten tijdens het kitesurfen. Een extra leuk handigheidje is de mogelijkheid om de schroeven van de pad aan de onderkant van de pad te plakken, zodat je ze niet kwijt raakt tijdens het reizen. 

Maattabel

Het skelet van een voet bestaat uit 28 botten. De voetbeenderen kunnen worden onderverdeeld in 20 spieren en meer dan 114 pezen. Kortom, dit is de reden waarom je voor een kitesurf binding niet één, maar volgens Duotone vier verschillende maten nodig hebt om het meest comfortabel op het water te kunnen staan in de Entity Binding.

Om de best passende maat van de Entity Ergo Binding te vinden, meet je vanaf de bovenkant van de middenvoet, tussen de 2e en 3e teen, tot het einde van de hiel. Aangezien de perfecte pasvorm zeer belangrijk is voor uw kiteboardervaring, gelieve dit meetadvies op te volgen en ook de grafiek te bekijken. Stap in je nieuwe kite slippers!

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit