Info

Core N More goes international

Core N More everywhere, kitesurfen in Vietnam!

Na Robert nu ook onze reparatie man naar warmere oorden

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten is Roberto Skim naar Aruba vertrokken omdat hij daar de vrouw van zijn leven heeft getroffen en inmiddels met haar getrouwd is.

Dit jaar is ook onze reparatie man Jeroen (aka Papa Jetski) vertrokken naar een land waar het net wat warmer is dan hier. Namelijk naar daar waar de wind altijd waait (of in ieder geval erg vaak), om dus te kitesurfen in Vietnam. Hij is begonnen met zijn eigen bedrijfje The Spot en organiseert hier kitesurf tours, les, verhuur en alles daaromheen wat met kiten te maken heeft. We zullen hem dus iets minder vaak in surfshop Core N More en Workum gaan zien.
Maar onze Thilo beter bekend als de Boardschmiede, heeft daar een oplossing voor hij gaat dit jaar gewoon weer naar Jeroen toe. Afgelopen jaar ging hij voor het eerst naar Vietnam en dat is hem zo goed bevallen dat hij weer terug gaat om daar een aantal maandjes bij te komen van het harde werken, wat een zwaar leven heeft hij toch.

Vietnam is waarschijnlijk niet het eerste land wat bij je op zal komen wanneer je aan kitesurfen denkt. En dit is misschien juist wel wat het zo interessant maakt. Want naast de meest bekende plek Mui Ne heeft Vietnam nog zoveel plekken die niet bekent zijn. Dit is ook niet zo gek wanneer je bedenkt dat het land een kustlijn van meer dan 3000km heeft. Genoeg plekken dus om te kitesurfen in Vietnam.
Zie hieronder wat foto’s van waar Thilo en Jeroen tot nu toe gekite hebben. Maar wanneer je geinteresseerd bent hou zeker Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuw ontdekte kitesurf paradijsjes.

De Boardschmiede in actie in Vietnam

En hier nog wat andere sfeerimpressies van Vietnam

Krijg jij er nou ook net als ons “honger” van? Neem dan Contact op met Jeroen van The Spot en maak ons jaloers…… Wel even je fotootjes delen hier dan 😉

Video Boardschmiede

Wil je de Boardschmiede aan het werk zien? Check de video. De beelden zeggen genoeg!