• Lorem ipsum

Kite reparatie

Core n More heeft jaren ervaring met het professioneel repareren van alle kitesurf-materialen. Als jij snel weer het water op wilt dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben veel spareparts van merken als Core, Duotone, North en Slingshot standaard op voorraad. Mocht je zelf niet zo handig zijn dan kun je natuurlijk ook altijd even langskomen zodat wij je kunnen helpen bij een reparatie of het vervangen van een onderdeel. 

Kite lijn reparatie

Is je bar kapot of heb je een lijn gebroken? Zorg dat je snel weer het water op kunt en breng je bar bij ons langs. We zetten er een nieuwe lijn op of vervangen het benodigde onderdeel. Zo hebben wij een kiteline productie voor het vernieuwen van de lijnen op je bar. 

Spareparts

Ben je op zoek naar een specifieke kite parts of heb je een vraag over een reparatie? Neem dan een kijkje bij onze spareparts of kitesurf accessoires. Staat je sparepart er niet tussen of weet je niet welke je nodig hebt? Bel of mail ons dan gerust en we helpen je graag verder. Daar zij we voor!

Wil jij je kite laten repareren? Stuur een e-mail met gedetailleerde foto's en de omschrijving van het probleem naar [email protected] en dan gaan wij kijken hoe we de kite zo snel mogelijk voor je kunnen repareren.

  

Prijzen Kite reparatie 2021

Type Repair

Kosten 

Kite check €30,-
Bladder plakken v.a. €10,- tot €20,- 
Ventiel vervangen €15,- + de kosten van het ventiel
Scheur in doek <10cm v.a. €20,- tot €30,- 
Scheur in doek 10-20 cm v.a. €30,- tot €50,- 
Lijnen vervangen v.a. €45,- per lijn 

 

Wil je het toch graag eerst zelf proberen? We hebben hieronder een paar handige links voor je neergezet. Bekijk dan de Support Videos van de volgende merken om te kijken hoe jij het beste voor je materiaal kunt zorgen of zelf een sparepart kunt vervangen.

SUPPORT VIDEOS

Team Core 'n More