Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit
Garantie

Garantie aanvraag

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch kan het voorkomen dat een product kapot gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantieperiode valt, dan zullen wij kostenloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

In Nederland is er een wettelijke garantiebepalingen geldig, tenzij er uitdrukkelijk anders is aangegeven. Dit betekent: een fabrieksgarantie op al het surf materiaal van één jaar. Er zijn uitzonderingsgevallen, waarin merken zoals Duotone, een 2 jarig garantie-termijn aanbieden op bepaalde artikelen. 

Lees hier de mogelijk aanvullende garantie termijnen van Core kites, Slingshot, North kiteboarding, Duotone, Lieuwe, Mystic, Ion, C-skins, Harlem, Brunotti.

 

Garantie indienen?


Garantie voorwaarden 
Voor je garantie aanvraagt hebben wij een aantal belangrijke gegevens van je nodig en zijn er er een aantal voorwaarden waaraan je aanvraag moet voldoen. 

1. Er kan slecht één claim per formulier ingediend en behandeld worden. 
2. Duidelijk foto’s van de claim zijn verplicht voor de juiste beoordeling. 
3. We hebben het recht om elk claim verzoek dat onjuist wordt bevonden, af te wijzen. 
4. Gelieve het artikel pas versturen naar ons wanneer dit door ons is toegezegd.
5. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Echter is de snelheid hiervan afhankelijk van de desbetreffende leverancier. 
6. Vul het formulier volledig in, ontbrekende of incorrecte gegevens kunnen vertraging opleveren. 
7. Bekijk hier de volledige voorwaarden en ons privacy statement.
8. Je ontvangt een automatische bevestiging van je aanvraag per e-mail.

Ik wil een garantie aanvragen! 

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken en door te mailen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit