Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

Professionele Kite Reparaties: Voor al je kapotte kites, bladders, ventielen en kiteboards

Kite reparatie

Core n More heeft jaren ervaring met het professioneel repareren van alle kitesurf-materialen. Als jij snel weer het water op wilt dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben veel spareparts van merken als Core, Duotone, North en Slingshot standaard op voorraad. Mocht je zelf niet zo handig zijn dan kun je natuurlijk ook altijd even langskomen zodat wij je kunnen helpen bij een reparatie of het vervangen van een onderdeel. 

  

Kite lijn reparatie

Is je bar kapot of heb je een lijn gebroken? Zorg dat je snel weer het water op kunt en breng je bar bij ons langs. We zetten er een nieuwe lijn op of vervangen het benodigde onderdeel. Zo hebben wij een kiteline productie voor het vernieuwen van de lijnen op je bar. 

Spareparts

Ben je op zoek naar een specifieke kite parts of heb je een vraag over een reparatie? Neem dan een kijkje bij onze spareparts of kitesurf accessoires. Staat je sparepart er niet tussen of weet je niet welke je nodig hebt? Bel of mail ons dan gerust en we helpen je graag verder. Daar zij we voor!

Reparatie aanmelden

Aiii, niets is zo vervelend als beschadigd materiaal. Laten we dit samen oplossen en je materiaal veilig, vakkundig & snel repareren. Dan kun jij weer onbezorgd het water op! Om je reparatie aanvraag zo snel mogelijk te kunnen verwerken vragen wij je het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.  Door incomplete informatie kan de reparatie helaas soms iets langer duren dan gewenst. 

Ik wil een reparatie aanmelden!

*Vergeet het formulier niet uit te printen en mee te sturen in je pakket

Kite & safety check

Heb je een kite en/of bar particulier tweedehands gekocht en wil je graag een kite of bar check doen? Je kunt je kite materiaal vakkundig laten inspecteren door ons ervaren team. Wij voeren een check uit waarbij alle kritieke punten van het materiaal grondig worden nagekeken. Wil je een check laten uitvoeren? Meldt je check dan aan via ons reparatie formulier. 

Bekijk hier onze reparatie prijzen

* Let op: Voor spoedreparaties (quick repairs) geldt een toeslag van 50 euro.

Support video's merken

Wil je het toch graag eerst zelf proberen? We hebben hieronder een paar handige links voor je neergezet. Bekijk de Support Videos van de volgende merken om te kijken hoe jij het beste voor je materiaal kunt zorgen of zelf een onderdeel kunt vervangen.

SUPPORT VIDEOS

VEILIG HET WATER OP MET EEN APKITE KEURING

Het is weer lente, en dat betekent dat het kitesurf seizoen voor de deur staat! Voordat je het water op gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je materiaal veilig en in goede staat is. Een APKite keuring kan je helpen om er zeker van te zijn dat je kite en bar in topconditie zijn. In dit artikel leggen we uit wat een APKite keuring is en waarom het belangrijk is.


Wat is een APKite keuring?

Een APKite keuring is een soort APK-keuring voor kitesurf materiaal. Bij een APKite keuring wordt je kite en bar geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze veilig en in goede staat zijn. De keuring omvat een aantal tests om te controleren op scheuren, breuken en andere schade die het gebruik van je kite of bar zou kunnen beïnvloeden. Als er problemen worden gevonden, kunnen deze tijdens de keuring worden gerepareerd.

Wat houdt de keuring in?

Een APKite keuring omvat verschillende tests om ervoor te zorgen dat je kite en bar in goede staat zijn. Bij de keuring worden de volgende zaken gecontroleerd:

 • Scheuren/pinholes: De Kitedocter controleert de kite op scheuren of kleine gaatjes die de prestaties van de kite kunnen beïnvloeden of waardoor de kite verder kan doorscheuren.
 • Bladder/ventielen check (dichtheid): De Kitedocter controleert de bladder (het opblaasbare deel van de kite) en de ventielen om ervoor te zorgen dat ze goed dicht zijn en niet lekken.
 • Bridles check: De bridles zijn de lijnen aan de kite vast die de kracht verdelen. De Kitedocter controleert de bridles om ervoor te zorgen dat ze niet zijn versleten of beschadigd.
 • Kosten die eraan zitten te komen: De Kitedocter zal eventuele kosten die eraan zitten te komen voor reparaties, vervanging van onderdelen of andere zaken met je bespreken.
 • APKite bar keuring: De keuring omvat ook een APKite bar keuring, waarbij de breuken in de lijnen, lengteverschil en te vervangen slijtage onderdelen van de bar worden gecontroleerd.


Waarom is een APKite keuring belangrijk?

Een APKite keuring is belangrijk omdat het je helpt ervoor te zorgen dat je kite en bar veilig zijn om te gebruiken. Het kan ook problemen vroegtijdig opsporen voordat ze tot ernstige schade of ongelukken leiden. Een regelmatige APKite keuring kan de levensduur van je kite en bar verlengen en ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van het kitesurfen.

Hoe vaak moet ik een APKite keuring laten uitvoeren?

Het wordt aanbevolen om je kite en bar minimaal één keer per jaar te laten keuren. Als je je kite vaak gebruikt, kan het nodig zijn om deze vaker te laten keuren.

APKite keuring €40,-

 • Scheuren/pinholes 
 • Bladder/ventielen check (dichtheid)
 • Bridles check 
 • Kosten die eraan zitten te komen (reparaties)

APKite bar keuring €40,- 

 • breuken in de lijnen 
 • lengte verschil 
 • te vervangen slijtage onderdelen

Stuur een mail met je APKite aanvraag naar [email protected], bel voor een afspraak of kom langs in de surfshop! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit