Core n More Kitesurf Shop & Kite Repair

Core n More Kitesurfshop is gevestigd aan één van de beste kitesurf-spots van Nederland, namelijk Workum. Een zeer bekende spot voor beginners maar ook zeker voor gevorderden en pro’s. Dankzij de perfecte condities met ondiep water kan iedereen hier volop oefenen. Niet voor niks kunnen veel pro-riders zich een Workum local noemen. Denk bijv. aan Steven Akkersdijk (voormalig werknemer Core n More), Evan Klijn,  Bas Koole, Randy Hereman, oud NL Kampioen kitesurfen Stef de Jong en zo nog vele anderen.

Onze werknemers zijn specialisten op het gebied van alles wat met kitesurfen te maken heeft. Zo hebben wij een professionele repair afdeling voor kites, bladders & boards, produceren custom kitesurfboards, hebben een kiteline productie mogelijkheid voor het vernieuwen van de lijnen op je bar en hebben verstand van zaken met vele merken kites, boards en hydrofoils.

En misschien wel het belangrijkste van de winkel, onze koffietafel. Een plek waar vele kitesurfers bijeen komen voor een bakkie en waar we jou kunnen voorzien van goed advies zonder bla-bla.  

Stefan Zijlstra  Jens Dijkhuis

Boardschmiede Custom Kiteboards

Sinds 2017 is Core n More in zee gegaan met de Duitse boardproducer Thilo. Zijn bedrijf genaamd Boardschmiede is in 2 jaar uitgegroeid tot een begrip in Workum! Thilo heeft al jaren ervaring met het produceren van windsurfboards. Maar zoals bij vele windsurfers is ook bij Thilo het kitesurf-virus toegeslagen. Tegenwoordig maakt de Boardschmiede Custom kitesurfboards van zeer hoge kwaliteit.

De boards worden bij ons in het pand in Workum geproduceerd waardoor ze direct uitgetest kunnen worden. Een unieke combinatie tussen board producent en kiteshop.

Check voor meer informatie de website, of nog beter kom een keertje langs voor een bakkie om daarna het board te kunnen proberen op onze spot Workum.

2e hands Kitesurf Materiaal

Core n More heeft een zeer groot assortiment 2e hands kites op voorraad. Al onze 2e hands kites worden nauwkeurig gecheckt zodat je weet dat je met een gerust hart het water op kunt met je “nieuwe” kite. Wil jij een nieuwe kite kopen en heb je geen zin in het gedoe van verkopen op marktplaats? Kom langs en wij maken een aanbod om je 2e hands kite in te ruilen.

Kitesurf Materiaal Huren

Heb je net niet de goede kite-maat bij je? Of heb je nog geen eigen kitesurfset?
Bij ons kun je het nieuwste materiaal huren tegen gunstige prijzen.
Wil je weten wat we beschikbaar hebben? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel +31(0)515-750864

Een kite-set huur je bij ons al voor €79,- per dag (kite, bar en board)

Kitesurf Materiaal Testen

Wil je voordat je veel geld uitgeeft een kite, board of trapeze eerst eens uitproberen? Dat kan bij ons. Vraag naar de beschikbare modellen via [email protected] of bel +31(0)515-750864. Houd onze Facebook & Instagram in de gaten voor onze testdagen op het strand.

Openingstijden winter 2023

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Afwijkende openingstijden: 

5 Mei  10:00 - 15:00
Hemelvaartsdag 10:00-17:00
Pinksteren (Zondag)  11:00-17:00
Pinksterem (Maandag) 

10:00-17:00

Core n More B.V.