• Lorem ipsum

Custom Kiteboards

Een custom made kitesurfboard is de droom van iedere kitesurfer. Bij Core n More kan het! Sinds 2017 is Core n More in zee gegaan met de Duitse board shaper en producer Thilo. Laat je eigen custom full carbon kiteboard ontwerpen bij Core n More.

Geen producten gevonden...

Custom Kiteboards

Een custom kiteboard laten maken bij Core n More Kitesurf Shop

Boardschmiede Kite Boards

Sinds 2017 is Core n More in zee gegaan met de Duitse board shaper en producer Thilo. Zijn bedrijf genaamd Boardschmiede is in een aantal jaar uitgegroeid tot een begrip in Workum en wijde omstreken! Zo zijn de boards van Boardschmiede ook gebruikt in de big-air competitie Red Bull King Of The Air. Thilo heeft jaren ervaring met het produceren van custom kitesurf boards van zeer hoge kwaliteit. De boards zijn de herkennen aan de zwarte look, door het gebruik van carbon. Dit maakt de boards extreem licht van gewicht, zonder aan sterkte te verliezen. 

De boards van Boardschmiede worden bij Core n More Surfshop in Workum geproduceerd waardoor ze direct uitgetest kunnen worden. Ook hebben wij standaard een aantal boards in de test. Een unieke combinatie tussen board shaper en kiteshop dus! 

Meer weten?

Heb je interesse in een custom made kitesurf board? Neem dan gerust contact met ons op. Of check voor meer informatie de website, of nog beter kom een keertje langs voor een bakje koffie om daarna het kite board te kunnen proberen op onze home spot Workum.