• Lorem ipsum

E-Foil

No Wind?? No Problem anymore!!

Altijd al eens willen vliegen over het water? E-Foilen is voor bijna iedereen te leren en je hebt gegarandeerd een hele dikke glimlach op je gezicht! Bij Core n More kan je per direct het water op. De watersport trend van 2022. Met de E-Foils van FLITE kun jij het water op wanneer je maar wilt. Met een batterij die tot 2 uur mee gaat, Reikweidte van ongeveer 40km en een maximale snelheid van 50 km/h, zijn de boards van FLITE de meest high-end electric hydrofoils op de markt. Top kwaliteit zoals je van Core n More gewend bent. 

E-Foilen waar jij maar wilt! 

Leer surfen op een E-foil zonder dat je als kitesurfer de wind nodig hebt. De high end FLITE boards met elektromotor maakt het mogelijk om overal te surfen. Waar jij maar wilt. Met een afstandsbediening in je hand bedien je de snelheid van het board en met je lichaam stuur je en houdt je het board in balans.

Friesland heeft fantastische locaties om te kunnen E-foilen. Waar precies? Dat verklappen we nog niet. We kunnen bij ons maar ook bij jou in de buurt een clinic verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Core n More biedt lessen aan en de meeste mensen kunnen binnen 1,5 uur staand foilen op het board. Als je ons laat zien dat je goed met het materiaal om kunt gaan kan je met ons Flite Certificaat zelfstandig huren en het water op waar jij maar wilt. (check E-foil lessen / Verhuur voor meer info) 

Bedrijfsuitje? 

Binnenkort een leuk bedrijfsuitje op de planning en nog op zoek naar een coole activiteit? E-Foilen leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje. Wij kunnen groepen tot 20 personen aan met onze Fliteboards. Vraag naar de mogelijkheden per mail of telefoon.