Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

€739,00 €517,30
Toevoegen aan winkelwagen

Duotone Click Bar Quad Control 2023

Duotone Click Bar Quad Control 2023
Duotone Click Bar Quad Control 2023
Duotone Click Bar Quad Control 2023
Duotone Click Bar Quad Control 2023
€739,00 €517,30 Incl. btw
Tijdelijk niet voorradig. Bel ons!
EAN Code:
9010583134727
SKU:
44230-3202

De nieuwe Clickbar 2023 heeft echt een super upgrade gekregen! Het reloaden van je Quick Release is nu super snel en simpel. Daarnaast heeft de Click Bar andere floaters en een nieuwe low V Distributor. Bestel hem gemakkelijk bij Core n More surfshop! Lees meer..

  • Snelle levering

    Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies

    Van onze gepassioneerde specialisten
  • De beste service

    Heb je een vraag of hulp nodig? Bel of mail ons!
  • Klanttevredenheid

    We zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Informatie

DUOTONE Click Bar Quad Control 2023

De 2023 kitesurf bar van Duotone met Click Systeem

De nieuwe Clickbar 2023 van Duotone heeft een fantastische upgrade gehad! Het Quick-release systeem is namelijk vernieuwd! Het reloaden van je Quick Release is nu super simpel en veel sneller. Daarnaast heeft de nieuwe Click Bar andere floaters, extra lange pigtails en een nieuwe low V Distributor.

Wat de Click bar van Duotone uniek maakt is eigenlijk natuurlijk het click-systeem zelf. Je kunt gemakkelijk met de de Trim Unit de power en depower van de kite regelen. Om je kite te poweren, draai je simpelweg aan de handle op de zijkant van je bar met de klok mee. Dit verkort de lengte van je stuurlijnen met elke halve draai en geeft je kite zo meer power. Om je kite te depoweren druk je op de knop in het midden van de handle, en je bar laat de stuurlijnen weer vieren. Hiermee worden de stuurlijnen langer met elke klik. Zo geef jij je kite super gemakkelijk extra power of meer depower.

Voor 2023 is het nieuwe Iron Heart VI met een Click-In veiligheidssysteem. Zo kun je nu de chicken loop gewoon in de Iron Heart VI duwen, zodat je hem elke keer gemakkelijk kunt bevestigen.

Extra sterke lijnen

Voor 2023 maakt de Duotone Click Bar gebruik van FLITE99 lijnen. Deze lijnen bieden de hoogste Dyneema-kwaliteit, namelijk SK 99. De stuurlijnen zijn turquoise en de powerlijnen grijs, zodat je altijd weet waar je lijnen zijn. De nieuwe kitesurf lijnen van Duotone hebben 12% hogere breukbelasting en 15% minder rek dan in voorgaande jaren. Tenslotte maakt FLITE99 gebruik van Monofil, een uniek materiaal dat buigen en knikken van de lijn voorkomt, waardoor de lijn niet slijt of, in het ergste geval, breekt!

Te gebruiken met de meeste kites op de markt

De Duotone Click bar is ontworpen om zo'n breed mogelijk publiek te geven wat zij willen. Door middel van het nieuwe low V Distributor systseem kun jij namelijk zelf bepalen op welke positie je de v-split wilt hebben. De positie van de v-split heeft veel invloed op de prestaties van je kite. Hoe hoger de v-splitsing van de powerlijnen bij de kite, hoe stabieler de kite en hoe directer deze op power reageert. Hoe lager de v-splitsing, hoe meer slack je op je lijnen krijgt en je kite langzamer zal reageren.

Elk kite merk gebruikt voor de positie van de V-split haar eigen voorkeuren aangepast op de kite. Doordat de v-splitsing van de Duotone Click Bar verplaatst of zelfs weggehaald kan worden is deze compatibel met de meeste kites op de markt. Daarnaast zijn de pigtails aangepast zodat je van een knoopje gemakkelijk een lusje kunt maken. Deze revolutionaire kitesurf bar past dus echt op alle kites!

De Duotone Click kitesurf bar 2023 is beschikbaar in twee maten:

S (42cm 20+2m)

M (49cm 22+2m).

De Duotone Click bar wordt standaard geleverd met een extensie van 2 meter die standaard. Wil je weten welke maat bar wij jou adviseren? Over het algemeen wordt aangeraden Duotone kites van 9 m2 en kleiner te varen op een S Click bar, kites van 10 m2 of groter hebben de voorkeur van een M Click Bar. 

Specificaties Duotone Click Bar:

  • Verkrijgbaar in twee maten
  • S: 42 cm | 20 + 2 (extensie) = 22m lijnen
  • M: 49 cm | 22 + 2 (extensie) = 24m lijnen
  • Nieuwe Click-In Quick-Release
  • Nieuwe aanpasbare Low-V Distributor 
  • Nieuwe Flite 99 Lijnen 
  • Nieuwe floaters
  • Nieuwe (losse) pigtails
  • Depower op de bar
  • Super smooth auto swivel
  • FLITE99 lijnen

Let op: De bar wordt exclusief chickenloop verkocht. 

“THE NEW LINES HAVE TAKEN A BIG STEP FORWARD. THE STIFFER LINES MAKE THE STEERING AND FEELING OF THE KITE MUCH MORE DIRECT AND RESPONSIVE HELPING ME TO KNOW EXACTLY WHERE THE KITE IS POSITIONED AT ALL TIMES.”

AARON HADLOW

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Duotone Duotone Quick Release Freeride Kit 2021/ 2022

Bestel gemakkelijk en snel je favoriete producten van DUOTON..
€79,00

Duotone Duotone Quick Release Freestyle Kit 2021

Bestel gemakkelijk en snel je favoriete producten van DUOTON..
€99,00
Sale-30%

Duotone Rebel SLS 2023

Dé Duotone Rebel SLS 2023 is sterker, lichter en beter! Kie..
€2.329,00 €1.630,30
Sale-30%

Duotone Dice SLS 2023

De Dice SLS 2023! Elke enthousiaste kitesurfer opgelet, hie..
€1.879,00 €1.315,30
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit