Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

Duotone Kites

Sale-30%

Duotone Rebel SLS 2023

Dé Duotone Rebel SLS 2023 is sterker, lichter en beter! Kie..
€2.329,00 €1.630,30

Duotone Evo 2023

De EVO 2023 - De meest gebruiksvriendelijke allrounder in de..
€1.709,00
Sale-30%

Duotone Dice SLS 2023

De Dice SLS 2023! Elke enthousiaste kitesurfer opgelet, hie..
€1.879,00 €1.315,30
Sale-30%

Duotone Dice 2023

De Dice is al jaren de kampioen in tricks en megaloops onder..
€1.449,00 €1.014,30

Duotone Juice D/LAB

Aluula! Het nieuwe materiaal dat Duotone gebruikt in de 2022..
€2.999,00

Duotone Rebel SLS 2024

Introducing the redesigned Rebel SLS for 2024, a true icon t..
€2.209,00

Duotone Jaime 2024

The most popular kiteboard from Duotone is back for 2024 wit..
€789,00

Duotone Jaime SLS 2024

The incredible versatile Jaime shape from Duotone with SLS c..
€1.199,00

Duotone Click Bar Quad Control 2024

The flagship Bar Control System from Duotone gives you the u..
€759,00

Duotone Neo 2023

Al jaren is de Neo van Duotone de wavekite waarmee alle ande..
€1.229,00

Duotone Vegas 2023

De Vegas heeft altijd aan de top van freestyle gestaan; het ..
€1.679,00

Duotone Vario Combo 2024

Comfortable and durable. The Vario bindings deliver a satisf..
€139,00

Duotone Gonzales

Duotone Gonzales 2023 kiteboard is de ultieme kiteboard voor..
€549,00

Duotone Neo D/LAB 2023

De Neo D/LAB is de ultieme lichtgewicht wave kite van Duoton..
€2.649,00

Duotone Neo SLS 2023

De nieuwste Duotone Neo SLS is sneller en directer dan ooit!..
€2.039,00

Duotone Mono 2022

De Duotone Mono 2022 is de perfecte one strut kite voor free..
€1.009,00

Duotone Juice 2023

De Juice is de populairste kite op de markt voor weinig wind..
€2.529,00

Duotone Kites Kopen

Duotone Kiteboarding is één van de populairste kite merken op de wereld. Van 2001 tot 2018 was Duotone Kites bekend onder de naam North Kiteboarding. Vanaf 2018 is dit kite merk verder gegaan onder de naam Duotone Kiteboarding. 

Duotone Kites zijn gemaakt door mensen met passie voor de kites en graag al hun kennis en skills inzetten voor de verbetering van kites en kiteboards. Er gaat geen dag voorbij zonder dat één van de designers of teamriders op het water staat om de nieuwe Duotone kites te testen. 

Duotone Evo - Freeride | Freestyle | Wave Kite

De Duotone Evo is één van de meest bekende kites van Duotone. De Evo is de legendarische all-round kite. Het doel van de Evo is altijd veelzijdigheid geweest, er is geen andere allroiund kite in het assortiment van Duotone die zo goed presteert in zo veel verschillende disciplines. Of je nu wilt freeriden, freestylen of golven wilt pakken, de Duotone Evo biedt het allemaal.

Duotone Evo SLS - High Performance Freeride | Freestyle | Wave Kite

De Duotone Evo SLS is 's Werelds meest veelzijdige kite met de super lichte 'Strong Light Superior' constructie van Duotone Kiteboarding. Er is geen andere Duotone kite in die zo goed presteert in zo veel verschillende kitesurf disciplines. Of je nu wilt freeriden, freestylen of golven wilt pakken, de Evo SLS kite biedt jou alle mogelijkheden. 

Duotone Rebel SLS - High Performance Freeride | Big Air Kite

De Rebel SLS is zonder twijfel dè big air en high performance freeride kite van Duotone Kites. Met super veel hangtime en stabiele prestaties in harde wind. Vanaf 2022 alleen nog in de SLS constructie verkrijgbaar. Deze kite heeft onder andere bij RedBull KOTA en Big Air Kite League zijn prestaties al bewezen.

Door de 5 struts constructie van de kite presteert de Duotone Rebel SLS extreem goed in harde en vlagerige wind. De vijf struts bieden een sterk frame, waardoor de kite super stabiel in de lucht blijft staan. 

Duotone Dice - Freestyle | Big Air | Wave Kite

De Duotone Dice is al jaren de kampioen in tricks en megaloops onder de kites! Met wereldwijd ontzettend veel fans. De Duotone Dice is ontworpen als high performance freeride en freestyle kite voor de gevorderde kitesurfer. De Duotone Dice is ongelooflijk responsief door de perfecte afstemming van de bridle, waardoor de kite direct aanvoelt. Deze eigenschappen maken de kite perfect voor big air en kiteloops. Naast freestyle en big air kan de Duotone Dice ook in de golven gebruikt worden!

Duotone Dice SLS - High Performance Freestyle | Big Air | Wave Kite

Eén van de beste high performance Duotone kites voor freestyle tricks en kiteloops. De Duotone Dice SLS is een kite met super direct stuurgedrag en een sterke pull omhoog. Ontworpen in de SLS editie is de kite tot 15% lichter dan de standaard Dice. Dit komt doordat het frame van de kite gemaakt is met Penta TX. Dit is een sterker en lichter materiaal dan het standaard dacron. Het Duotone SLS materiaal is namelijk tot 50% sterker en 15% lichter. Dit zorgt ervoor dat de kite een stijvere shape heeft, waardoor jij preciezer kunt sturen en een meer direct gevoel met je kite hebt. De gewichtsbesparing van de kite zorgt er voor dat je niet alleen hoger springt, maar unhooked tricks ook makkelijker uit kunt voeren doordat de SLS kite langer in de lucht blijft hangen. 

Duotone Neo SLS - High Performance Wave Kite

De Neo SLS is de Wave kite van Duotone Kites die al jaren als één van de meest gewaardeerde wave kites wordt gezien. De Neo SLS met Penta TX materiaal gecombineerd met Trinity TX en een nieuwe Hybrid Flex Strut creëren een super lichte en duurzame constructie die tot 15% minder weegt dan de gewone Neo kite. Hierdoor is de Duotone Neo SLS super responsief en kan hij nog beter driften in de golven.  

SLS Materiaal

Wanneer je het SLS-logo op een product van Duotone Kites ziet, weet je dat je een high performance product in handen hebt. De Duotone SLS producten zijn uitgerust met de nieuwste, meest innovatieve en beste materialen die beschikbaar zijn voor het kitesurfen. Dit maakt de SLS producten van Duotone Kites lichter, duurzamer en sterker dan de standaard modellen. Duotone Kites blijft de SLS producten doorontwikkelen totdat ze 100% tevreden zijn en jou een geweldige high performance kite-ervaring kunnen bieden.

SLS Kites

Ontworpen in de SLS editie is een Duotone kite tot 15% lichter dan het standaard model. Dit komt doordat het frame is gemaakt met nieuwe Penta TX materiaal. Dit is een sterker en lichter materiaal dan het standaard dacron dat gebruikt wordt in de Leading Edge en struts van de kites. Het Duotone Penta TX materiaal is tot 50% sterker en 15% lichter. Dit zorgt ervoor dat de kite een stijvere shape heeft, waardoor jij preciezer kunt sturen en een meer direct gevoel met je kite hebt.

Duotone D/LAB

Na het SLS materiaal komt Duotone met D/LAB Kites! Door gebruik te maken van het superlichte Aluula materiaal, zijn de Duotone Kites met Aluula tot wel 30% lichter dan de standaard kites. Dit resulteert in kites met een ontzettend responsief gevoel en biedt de mogelijkheid om op plekken te komen die anders onmogelijk zijn. Wil jij op die 'Glassy' golven staan waar je anders echt niet bij kan? Of wil jij de eerste en laatste op het water zijn met lichte wind? Dan is de Duotone D/LAB collectie het beste wat je kan overkomen.

Meer Producten van Duotone Kites?

Ben jij op zoek naar meer producten van Duotone? Onze Kitesuf Shop heeft een grote range aan kite boards, kite bars en surfboards van Duotone. Neem een kijkje op de pagina met alles van Duotone Kiteboarding

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit