Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

€1.449,00 €1.014,30
Toevoegen aan winkelwagen

Duotone Dice 2023

Duotone Dice 2023
Duotone Dice 2023
Duotone Dice 2023
Duotone Dice 2023
Duotone Dice 2023
€1.449,00 €1.014,30 Incl. btw
Winkelvoorraad (1)
EAN Code:
9010583063799

De Dice is al jaren de kampioen in tricks en megaloops onder de kites, met wereldwijd ontzettend veel fans. Bestel de Dice gemakkelijk bij Core n More Surfshop. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. Lees meer..

  • Snelle levering

    Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies

    Van onze gepassioneerde specialisten
  • De beste service

    Heb je een vraag of hulp nodig? Bel of mail ons!
  • Klanttevredenheid

    We zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Informatie

Duotone Dice 2022 Kite

Veelzijdige kite voor gevorderden van Duotone

De Duotone Dice is ontworpen voor de progressieve kitesurfer die het maximale uit elke kite sessie wilt halen. De Dice is al jaren de kampioen in tricks en megaloops onder de kites, met wereldwijd ontzettend veel fans. Van freestyle tot freeride+ en wave. Deze kite is ontworpen voor de progressieve kitesurfer die het maximale uit elke sessie wilt halen!

Ontworpen voor de progressieve kitesurfer

De Duotone Dice is ontworpen als high performance freeride en freestyle kite voor de gevorderde kitesurfer. Veel merken streven naar een veelzijdige kite voor de beginner, maar de Dice is de alleskunner voor de gevorderde kitesurfer. De Dice is een veelzijdige kite voor de gevorderde kitesurfer die in elk van de disciplines wil uitblinken. 

De Duotone Dice is ongelooflijk responsief door het geoptimaliseerde gewicht en de perfecte afstemming van de bridle, waardoor de kite direct aanvoelt. Deze eigenschappen maken de kite perfect voor big air en kiteloops. Maar naast freestyle en big air kan de Duotone Dice ook in de golven gebruikt worden! Dit komt omdat de kite snel en krachtig door de bochten kan sturen in onshore-omstandigheden. 

Kiteloop Machine

Kiteloop fanatiekelingen opgelet! Trek jij graag kite loops en ben je benieuwd wat de Dice jou te bieden heeft? De Dice is bij uitstek de kite van Duotone die het meest geschikt voor freestyle kiteloops is. Snelle sturing wordt gecombineerd met genoeg pull en stabiliteit om je op te vangen. Ben jij een kitesurfer die met loops wilt beginnen? Dan zul je met deze freestyle kite van Duotone snel progressie kunnen maken.

Ben jij een gevorderde kitesurfer die zich in verschillende disciplines thuisvoelt en niet wilt dat je kite je stijl bepaalt? Dan is de Dice de perfecte kite voor jou. Groei snel in je sprongen, kiteloops en misschien wel un-hooked tricks! 

Specificaties Duotone Dice

  • Ultieme lift 
    Krachtige lift, geweldige springcapaciteiten en hangtime
    De lift is zeer krachtig, hoge en lange sprongen zijn makkelijk gemaakt en komen met lange hangtime.

  • Precieze besturing
    De besturing is zeer nauwkeurig.

  • Kiteloops en freestyle
    Speciaal ontworpen voor kiteloops en veel uitgehaakte freestyle tricks.

  • Verschillende tip-tuning opties
    Stel de Duotone Dice af zoals jij dat wilt!

  • Pulley-less bridle-systeem
    Een bridle-systeem zonder katrollen voor een zeer direct stuurgedrag.

 

Meer kites van Duotone?

Ben jij op zoek naar meer Duotone kites? Core n More Kitesuf shop heeft een grote range aan kites, bars en twintips van Duotone. Zo hebben wij de Dice ook in SLS editie beschikbaar. De Dice SLS is extra licht en sterk gemaakt voor ultieme performance. Kijk bij de vergelijkbare producten of neem een kijkje op de pagina met alle Duotone Kites.

 

Reviews

Jamie Geplaatst op 3 November 2022 at 16:24

Ik vaar sinds kort met de Dice omdat ik meer wil uithaken en ben begonnen met kite-loops. Toen ik voor het eerst met de Dice sprong was ik verbaasd over de pop. Ik vloog direct de lucht in een kon zo gemakkelijker mijn eerste kiteloops oefenen. Echt een top kite!

Core n More is trouwens echt een super shop met vriendelijke medewerkers. Ze hebben me heel goed geholpen omdat ik eerst niet goed wist welke kite het beste voor mij was. Ben heel bij met mijn keuze.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Duotone Trust Bar Quad Control 2024

De Duotone Trust Bar van 2023 is bijna geheel vernieuwd! Het..
€549,00
Sale-30%

Duotone Click Bar Quad Control 2023

De nieuwe Clickbar 2023 heeft echt een super upgrade gekrege..
€739,00 €517,30
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit