Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

€1.199,00 €839,30
Toevoegen aan winkelwagen

Duotone Select SLS 2023

Duotone Select SLS 2023
Duotone Select SLS 2023
Duotone Select SLS 2023
Duotone Select SLS 2023
€1.199,00 €839,30 Incl. btw
Tijdelijk niet voorradig. Bel ons!
EAN Code:
9010583127798
SKU:
44230-3426

Voor 2023 heeft het high performane freeride kiteboard van Duotone een complete upgrade gekregen met nieuwe outline. Het board is licht, sterk en ongelooflijk responsief. Cruisen en springen op volle snelheid? Dan is de Select SLS het kiteboard voor jou! Lees meer..

  • Snelle levering

    Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies

    Van onze gepassioneerde specialisten
  • De beste service

    Heb je een vraag of hulp nodig? Bel of mail ons!
  • Klanttevredenheid

    We zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Informatie

Duotone Select SLS 2023 Twintip

Het ultieme high performance freeride kiteboard van Duotone

De Duotone Select SLS 2023 is het toppunt van prestaties voor freeride kitesurfers! De aangepaste outline van het kiteboard zal je verbazen bij elke bocht en sprong. De Select SLS biedt veel comfort op het water, doordat je super snel kunt varen, gemakkelijk bochten kun maken met high performance prestaties die je zonder twijfel enthousiast zullen maken.

Wat is er nieuw aan de Duotone Select SLS van 2023?

Het designteam van Duotone heeft de Select SLS 2023 een volledige upgrade gegeven! De outline van het kiteboard is dit jaar smaller en langer gemaakt. Dit resulteert in een betere handling van het kiteboard bij het carven van rail naar rail en stelt je in staat om je edge langer vast te houden. Ook zijn de upwind-prestaties verbeterd en kun je met de SLS editie nog langer op het water staan dan de standaard editie bij minder wind. 

Het lage gewicht van de Duotone SLS constructie maakt het gemakkelijker om te springen en het verbetert ook de planeereigenschappen. Want minder gewicht in een kiteboard zonder sterkte te verliezen, betekent snellere vaareigenschappen en hogere sprongen! Dit lichtgewicht kiteboard combineert snelheid met de beste freeride-prestaties die je je maar kunt voorstellen. Als je van carven houdt, of zelfs een twintip wilt om te shredden op wat kleinere golven, dan heeft de Select SLS van Duotone de kiteboard eigenschappen voor jou!

De Space Flex in het gehele board van Duotone Select SLS zorgt ervoor dat de flex fijn is afgesteld zodat je comfortable kunt varen. De flex van het board past zich aan het wateroppervlak aan en verbetert alle bocht eigenschappen. Het stijve buitenframe van het kiteboard in combinatie met de zachte tips zorgen voor een gemakkelijke pop voor hogere sprongen!

Verschil met Select SLS 2022 Kiteboard

De Duotone Select 2023 is als grootste verschil een andere outline, het board is namelijk smaller en langer gemaakt. De extra lengte in het kiteboard zorgt voor een zeer smooth gevoel in choppy condities, terwijl de smallere breedte het aankanten eenvoudiger maakt, het board upwind laat vliegen en hem nog makkelijker laat poppen voor big airs. Als je vroeger bijvoorbeeld op een 135/40 vaarde, zou je dit jaar het beste voor 138/40 kunnen kiezen.

Had je in 2022 de Select SLS als twintip kiteboard en je wilt weten welke maat het beste bij jouw gewicht past? Houdt dan het volgende schema aan:

Select SLS 2022 : 135 cm lengte /40 cm breedte.
Select SLS 2023: 138 cm lengte /40 cm breedte.

Belangrijkste eigenschappen

  • Nieuwe outline: De nieuwe vorm geeft je nog meer comfort op het water en de low-end is verbeterd.

  • SLS constructie: Supreme Light Superior. Sterker en lichter dan de standaard Duotone Jaime.

  • Biax Carbon en Textreme Innegra: ongelooflijke pop en verfijnd flexpatroon door het gehele kiteboard.

  • Spaceflex: Lekker cruisen en vloeg planeren

  • Spaceflex in de tips: Maakt landingen zachter en komt gemakkelijker door de chop.

  • Verbeterde carving: Veel snelheid, grip en controle.

  • Nieuwe langere shapes: Langer en smaller design.

Als je een high performance freeride kiteboard wilt waarmee je eerder het water op kan, je comfortabel mee kunt varen en grotere sprongen mee kunt maken, dan is de Select SLS het kiteboard van Duotone voor jou! De Select SLS, het ultieme freeride board!.

Dit kiteboard wordt standaard geleverd met vinnen en grabhandle. Voor de ultieme ervaring raden wij je de Entity bindingen van Duotone Kiteboarding aan. 

Wat zeggen de Pro's over de Duotone Select SLS 2023?

“THE SELECT SLS IS THE ULTIMATE FREE RIDE BOARD! IT’S SUPER LIGHT, EASY TO PERFORM BOARD OFFS AND HAS INCREDIBLE POP. I’M REALLY IMPRESSED WITH THE NEW SIZE AND SHAPE, IT MAKES THE LANDINGS SOFTER AND IT REALLY GETS UP ON PLAIN QUICKER!”

JEREMIE TRONET

Meer kiteboards van Duotone?

Ben jij op zoek naar meer kiteboards van Duotone? Core n More Kitesuf shop heeft een grote range aan kitesurf twintips. Kijk bij de vergelijkbare producten of neem een kijkje op de pagina over twintips.

Reviews

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit