Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit

APKite keuring

 • Geplaatst op
 • Door Core n More
 • 0
APKite keuring

Veilig het water op met een APKite keuring
. Het is weer lente, en dat betekent dat het kitesurf seizoen voor de deur staat! Voordat je het water op gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je materiaal veilig en in goede staat is. Een APKite keuring kan je helpen om er zeker van te zijn dat je kite en bar in topconditie zijn. In dit artikel leggen we uit wat een APKite keuring is en waarom het belangrijk is.

Veilig het water op met een APKite keuring

Het is weer lente, en dat betekent dat het kitesurf seizoen voor de deur staat! Voordat je het water op gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je materiaal veilig en in goede staat is. Een APKite keuring kan je helpen om er zeker van te zijn dat je kite en bar in topconditie zijn. In dit artikel leggen we uit wat een APKite keuring is en waarom het belangrijk is.


Wat is een APKite keuring?

Een APKite keuring is een soort APK-keuring voor kitesurf materiaal. Bij een APKite keuring wordt je kite en bar geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze veilig en in goede staat zijn. De keuring omvat een aantal tests om te controleren op scheuren, breuken en andere schade die het gebruik van je kite of bar zou kunnen beïnvloeden. Als er problemen worden gevonden, kunnen deze tijdens de keuring worden gerepareerd.

Wat houdt de keuring in?

Een APKite keuring omvat verschillende tests om ervoor te zorgen dat je kite en bar in goede staat zijn. Bij de keuring worden de volgende zaken gecontroleerd:

 • Scheuren/pinholes: De Kitedocter controleert de kite op scheuren of kleine gaatjes die de prestaties van de kite kunnen beïnvloeden of waardoor de kite verder kan doorscheuren.
 • Bladder/ventielen check (dichtheid): De Kitedocter controleert de bladder (het opblaasbare deel van de kite) en de ventielen om ervoor te zorgen dat ze goed dicht zijn en niet lekken.
 • Bridles check: De bridles zijn de lijnen aan de kite vast die de kracht verdelen. De Kitedocter controleert de bridles om ervoor te zorgen dat ze niet zijn versleten of beschadigd.
 • Kosten die eraan zitten te komen: De Kitedocter zal eventuele kosten die eraan zitten te komen voor reparaties, vervanging van onderdelen of andere zaken met je bespreken.
 • APKite bar keuring: De keuring omvat ook een APKite bar keuring, waarbij de breuken in de lijnen, lengteverschil en te vervangen slijtage onderdelen van de bar worden gecontroleerd.


Waarom is een APKite keuring belangrijk?

Een APKite keuring is belangrijk omdat het je helpt ervoor te zorgen dat je kite en bar veilig zijn om te gebruiken. Het kan ook problemen vroegtijdig opsporen voordat ze tot ernstige schade of ongelukken leiden. Een regelmatige APKite keuring kan de levensduur van je kite en bar verlengen en ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van het kitesurfen.

Hoe vaak moet ik een APKite keuring laten uitvoeren?

Het wordt aanbevolen om je kite en bar minimaal één keer per jaar te laten keuren. Als je je kite vaak gebruikt, kan het nodig zijn om deze vaker te laten keuren.

APKite keuring €40,-

 • Scheuren/pinholes 
 • Bladder/ventielen check (dichtheid)
 • Bridles check 
 • Kosten die eraan zitten te komen (reparaties)

APKite bar keuring €40,- 

 • breuken in de lijnen 
 • lengte verschil 
 • te vervangen slijtage onderdelen

Stuur een mail met je APKite aanvraag naar [email protected], bel voor een afspraak of kom langs in de surfshop! 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Groot 2e hands kitesurfmateriaal
Professioneel team
De beste service & kwaliteit